Menu
Voorgerechten
Carpaccio à l’ancienne 19,00
Burrata met pistache, tomatensalsa en foccacia 19,50
Garnaalkroketten 18,50
Buikspek met gambero rosso, salsa van puntpaprika en paksoi 22,00
tip van de chef : Janus bier 5,20
Hoofdgerechten
Salade gietenkaas 19,75
Vol-au-vent van de chef 25,00
Steak tartaar à la minute 26,00
Penne polpette 22,50
Gevulde puntpaprika ambachtelijk bereid 22,50
Kalfsentrecote 32,00
Assortiment boontjes uit de tuin, tomaat, hofmeesterboter met verse kruiden, mosterdsaus
Catch of the day met seizoensgebonden groenten 29,00
Zomerklassieker - mosselen 1,2kg
met verse frietjes en zelfgemaakte mosselsaus
Mosselen natuur 28,50
Mosselen roomlook 29,50
Mosselen witte wijn 30,50
Kindergerecht
Vol-au-vent van de chef 16,50
Penne bambino 14,90
Kip met appelmoes 9,00
Desserten
Dame blanche 11,00
Coupe aardbei 11,00
Crème brulée 11,00
Moelleux au chocolat 12,50
Carpaccio à l’ancienne 19,00
Burrata met pistache, tomatensalsa en foccacia 19,50
Garnaalkroketten 18,50
Buikspek met gambero rosso, salsa van puntpaprika en paksoi 22,00
tip van de chef : Janus bier 5,20
Hoofdgerechten
Salade gietenkaas 19,75
Vol-au-vent van de chef 25,00
Steak tartaar à la minute 26,00
Penne polpette 22,50
Gevulde puntpaprika ambachtelijk bereid 22,50
Kalfsentrecote 32,00
Assortiment boontjes uit de tuin, tomaat, hofmeesterboter met verse kruiden, mosterdsaus
Catch of the day met seizoensgebonden groenten 29,00
Zomerklassieker - mosselen 1,2kg
met verse frietjes en zelfgemaakte mosselsaus
Mosselen natuur 28,50
Mosselen roomlook 29,50
Mosselen witte wijn 30,50
Kindergerecht
Vol-au-vent van de chef 16,50
Penne bambino 14,90
Kip met appelmoes 9,00
Desserten
Dame blanche 11,00
Coupe aardbei 11,00
Crème brulée 11,00
Moelleux au chocolat 12,50
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Google +